Pressemelding

Advansia styrker laget med å ansette Berit Svendsen

Svendsen skal bistå Advansias kunder med rådgivning knyttet til forretningsstrategi, ledelse og sikkerhet innenfor digitalisering og teknologi. 

Svendsen skal bistå Advansias kunder med rådgivning knyttet til forretningsstrategi, ledelse og sikkerhet innenfor digitalisering og teknologi. 

Svendsen er en kjent lederprofil i Norge. Hun har tidligere hatt lederstillinger i Telenor Norge og Skandinavia, Vipps internasjonal og Ski VM i Trondheim, og har styreerfaring fra flere ideelle og kommersielle selskap, blant annet som styreleder for VY. 

- Berit er et viktig tilskudd til vår satsing innenfor strategiske tjenester. Hun vil med sin lange erfaring fra topplederposisjoner i næringslivet bidra med verdifull kunnskap ut i våre prosjekter, sier Ingvild Vikenes som er direktør for strategi og forretningsutvikling i Advansia. 

- Advansia har en sterk posisjon i markedet og å jobbe med dyktige mennesker har alltid motivert meg. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som spesialrådgiver innenfor strategi, sikker digitalisering og cybersikkerhet i Advansia, sier Berit Svendsen.  

Advansia bistår sine kunder med ledelsesorienterte rådgivingstjenester knyttet til strategi, prosjektledelse, prosjekt- og virksomhetsutvikling innen sektorer som blant annet telecom, energi, industri, samferdsel, forsvar, utdanning, kultur og helse.  

Svendsen blir en del av et sterkt miljø innen sikkerhetsrådgivning: Gunn Elisabeth Håbjørg, Inge Kampenes, Ingvild Garnås Vikenes, Berit Svendsen, Eli Garmann, Jack Fischer Eriksen.

Et endret trusselbilde og mulighetsrom 

Verden er i voldsom endring og virksomheter må tilpasse seg dette særlig med bakgrunn i trusselsituasjonen i Europa. Sikkerhet er viktigere enn noen gang. 

- Dette situasjonsbildet må ledere forstå og ta inn over seg. Det er åpenbart at også toppledere må ha fokus på sikkerhet som en del av sin digitaliseringsstrategi, sier Svendsen. 

I tillegg har pandemien skapt både teknologivinnere og -tapere og selv om det er usikre tider vil bedrifter fortsette å digitalisere sin infrastruktur.  

- Norske virksomheter digitaliseres i høy takt og det er spådd stor vekst fremover innenfor skytjenester og cybersikkerhet. For meg er det veldig spennende å være med å på å utvikle tjenester tilpasset virksomhetens behov og den verden vi lever i, avslutter Svendsen. 

For mer informasjon, ta kontakt med:

Ledige stillinger