Velkommen til personalklubben

Fra yoga til klatring til teater

Gjennom personalklubben har alle våre kollegaer tilgang til et sosialt felleskap som tilbyr et mangfold av aktiviteter, som skal fremme både fysisk og mental helse og bidra til å bygge nettverk internt i organisasjonen.


Personalklubben organiserer et bredt utvalg av spennende aktiviteter og det finnes noe for enhver smak! Enten du er en fjellgeit, kulturentusiast, brettspiller eller skiløper. I personalklubben får du muligheten til å møte likesinnede som også ønsker å lære nye ting, bli inspirert og ikke minst ønsker å bli bedre kjent.  

- Sosiale møter bidrar til å legge grunnlaget for gode samarbeid, det styrker relasjoner og bygger kultur. Disse møtene trenger ikke nødvendigvis å kun finne sted i arbeidstiden, det kan også være på fritiden gjennom felles aktiviteter og andre møteplasser, sier Irene Garcia Santiago, leder i personalklubben AFRY i Oslo.

Vi arrangerer sosiale aktiviteter på alle våre lokasjoner gjennom de lokale personalklubbene.

Afterwork: En avslappet og uformell måte å sosialisere med kollegaer

Etter en travel arbeidsdag, er det viktig å ta seg tid til å koble av. Afterwork er en avslappet og uformell måte å sosialisere med kollegaer etter arbeidstid.  

Afterwork-samlinger inkluderer alt fra spillkveld, lønningstreff og paint n’sip til teaterbesøk og kino.

Kurs: Fokus på ferdighetsutviklende aktiviteter

Har du en lidenskap for å lære nye ting og utvikle dine ferdigheter?  

Personalklubben arrangerer også mange aktiviteter for de som ønsker å utvikle seg innen bestemte områder og oppnå sertifiseringer eller kursbevis.  

Personalklubben har allerede gjennomført kurs på flere områder, inkludert langrenn, kajakkpadling, løpeteknikk, og til og med vin-smaking!

Les også