Personalklubbens årlige fjelltur

Tradisjon tro, legger personalklubben i AFRY ut på en årlig fjelltur hvor kollegaer fra hele landet er invitert til å bli med.

Forrige tur gikk til Åndalsnes og den praktfulle Romsdalseggen. Turen samlet en engasjert gjeng på 28 personer, som var klare for en tre dagers tur med fantastisk natur, hygge og sosialt samvær.

Spektakulære utsikter

Til tross for noen usikre værutsikter, startet gjengen turen over den praktfulle Romsdalseggen. Nødvendig regntøy var pakket i sekken, men til alles overraskelse (og lettelse) kom solen heldigvis tittende frem og holdt regnet borte gjennom hele turen.  

- Å kunne oppleve fjelltoppenes majestetiske skjønnhet under klar himmel var en ekstra bonus, sier Marie Steffensen. Hun jobber som byggeleder i Advansia, og har vært engasjert i personalklubben i flere år.  

Romsdalseggen

Fra fjelltopper til treretters middag

Den første dagen av den årlige fjellturen ble avsluttet på Grand Hotel med en treretters middag, noe som var et verdsatt påfyll etter dagens fysiske aktiviteter. Resten av kvelden ble brukt til å slappe av i felleskap og deling av historier fra dagens opplevelser.  

Deltakerne var fri til å bruke dagen etter slik de ønsket. Noen valgte å utfordre seg selv på Romsdalsstigen Via Ferrata, mens andre bestemte seg for å ta en rolig elsykkeltur opp mot Trollstigen. Noen tok også turen opp til det vakre Norafjellet.

- Det som er fint med slike turer i regi av personalklubben er at man selv bestemmer hvilket tempo man ønsker å ta det i. Det er ikke noe sosialt press, vi venter på hverandre og går sammen som en gruppe. Så tilbudet passer for alle, forteller Marie.  

Turen ble avsluttet med en hyggelig grillfest rundt bålpannen på hyttene, før turfølget vendte nesen hjemover dagen etter.  

For mer informasjon, ta kontakt med:

Personalklubben

Personalklubben organiserer et bredt utvalg av spennende aktiviteter og det finnes noe for enhver smak!