Om oss

Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse med kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger, Molde og Bodø. Vi jobber med mange av de mest spennende prosjektene i landet med stor samfunnsmessig betydning. Vi sikrer solid og trygg gjennomføring av alle prosjektets faser, skreddersydd for kunden og prosjektets egenart.

Advansia er et datterselskap av AFRY i Norge, som er en ingeniør-, design- og arkitektvirksomhet innenfor bygg og anlegg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene til AFRY inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. AFRY har over 900 ansatte med kontorer i hele Norge.

AFRY i Norge er en del av det internasjonale AFRY-konsernet. Med mer enn 17 000 dedikerte eksperter internasjonalt utvikler og realiserer selskapet fremtidsrettede, bærekraftige løsninger for og sammen med kundene sine.  

Vår ambisjon

Vi sikrer realisering av gevinster for kunder og samfunnet gjennom en helhetlig tilnærming hvor vi kombinerer verdibasert ledelse med metode, verktøy og tankesett.​

- Vi utfordrer, utvikler og følger kunden ​
- Vi deler og utvikler vår samlede kompetanse – ny teknologi, velprøvde metoder​
- Alle forstår hvorfor prosjektet er til – vi spiller hverandre og kunden gode​.