Om oss

Advansia er Norges ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse. Vi hjelper også våre kunder med strategisk rådgiving, organisasjons- og teamutvikling, sikkerhetsrådgiving, anskaffelser og andre relevante tjenester. Vi bistår offentlige og private aktører med å utvikle fremtidsrettede og bærekraftige løsninger.  

Advansia består av over 500 dedikerte og modige lagspillere, som leder et mangfold av prosjekter av stor samfunnsmessig betydning. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å lykkes i sin virksomhet og sikre en trygg gjennomføring av deres prosjekter gjennom å utfordre, utvikle og spille hverandre gode.   

Vi løser alt fra store og komplekse oppgaver til mindre oppdrag for våre kunder. Vår tunge prosjekterfaring spenner over et bredt spekter av bransjer og gir fundament for å bringe kunnskap og kompetanse videre til nye kunder og prosjekter.  

Advansia tilbyr tjenester både til virksomhetenes ledelse, drift og beredskap, så vel som realisering av deres prosjekter. Vi bidrar med utvikling av ideer og konsepter via planlegging og gjennomføring. Vårt fokus gjennom hele prosessen er realisering av kundens gevinst.  

Advansia har kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger, Molde og Bodø. 

En del av AFRY 

Advansia er en del av AFRY, en europeisk leder innen ingeniør-, design- og rådgivningstjenester. AFRY har 19,000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri, energi og digitalisering som utvikler bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.  

I Norge inkluderer tjenesteområdene rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 1000 medarbeidere og har kontor i 10 byer i Norge.