En sprek start på uka med sirkeltrening

Hver mandag ettermiddag inviterer personalklubben i Oslo til sirkeltrening i gymsalen på Lysaker-kontoret, en effektiv og allsidig treningsform hvor styrke og utholdenhet står i sentrum.

- Sirkeltrening er en ypperlig anledning til å trene hele kroppen. Det er en tidseffektivt, variert og veldig gøy aktivitet!, sier Trine Røer. Hun er en av pådriverne for sirkeltreningen og er ansvarlig for treningsprogrammet til øktene.  

Under sirkeltreningen deles deltakerne inn i grupper som rullerer mellom syv ulike stasjoner med ulike øvelser.  

- Uansett om du er nybegynner eller trener aktivt på fritiden, så passer sirkeltrening for deg! Treningen holdes lavterskel ved at man setter vekt og tempo selv, noe som gjør det til en perfekt treningsform for alle fysiske nivåer, forteller Trine.  

Trine Røer

Gode tilbakemeldinger fra deltakerne

Tilbakemeldingene fra deltakerne er også positive.  

«Sirkeltrening er en fantastisk arena for å bli kjent med nye kolleger på tvers av forretningsområder. Øvelsene passer alle og gir skikkelig treningsutbytte».

«God, variert og effektiv trening på 40 minutter»

«Kjempebra økt som er enkel å kombinere med en hektisk jobbhverdag»

Mer enn bare trening  

Å delta på sosiale og sportslige aktiviteter i regi av AFRYs personalklubb betyr mer enn bare trening.  

- Man blir kjent på en annen måte (og kanskje til og med bedre kjent) enn i en ren jobbsammenheng. Det gjør også veien kortere til faglig samarbeid ved at man blir kjent med nye kollegaer på tvers av seksjoner og avdelinger. For meg øker det både trivselen og motivasjonen på jobb, avslutter Trine.  

For mer informasjon, ta kontakt med:

Personalklubben

Personalklubben organiserer et bredt utvalg av spennende aktiviteter og det finnes noe for enhver smak!