Starter dagen med morgenyoga

Ser du etter en aktivitet som vil gi deg energi, fokus, og velvære til både kropp og sjel? Da er kanskje morgenyoga noe for deg!

Torsdag morgen hver uke samles en gjeng kollegaer i AFRY for å starte dagen med en time med Ashtanga Yoga. Timen foregår i hovedkontoret på Lysaker sin gymsal og ledes av en erfaren instruktør som har praktisert i nesten 20 år.

Yoga for alle

Ashtanga yoga er en praksis som kan tilpasses alle nivåer, uansett alder, kjønn, erfaring og fysisk form, og det er ingen krav om fleksibilitet eller styrke.

- Den ukentlige yogatimen er et sosialt møtepunkt og vi er en mangfoldig gjeng som består av både seniorer og juniorer, kvinner og menn, sier Marius Tevik Olsen. Han er fast deltaker og en av initiativtakerne til yoga-tilbudet.  

Marius Tevik Olsen

En god start på dagen  

Ashtanga Yoga er en dynamisk yogaform, som fokuserer på bevegelse og pust og det å være til stede i ulike positurer og posisjoner. Praksisen kan bidra til bedre fokus gjennom dagen, økt energi og forbedre både fysisk og psykisk helse.  

- Tilbakemeldingene fra deltakere har vært veldig positive. Mange har nevnt forebygging av rygg- og skulderplager, forbedret fokus og produktivitet, samt mer energi. Jeg nyter hver torsdag morgen og syns det er en super start på arbeidsdagen, forteller Marius.  

Lærer teknikker for stressmestring

Ashtanga yoga er mer enn bare trening. Det er en ferdighet du kan lære og praktisere og gir blant annet teknikker for stressmestring, som også kan overføres til en ellers hektisk arbeidshverdag.  

- Jeg får tømt hodet for stress og får bedre pust. Det er utrolig fint å lære seg teknikker som man kan bruke for å koble av og roe ned, sier han.  

Blir bedre kjent på tvers av arbeidsområder

I tillegg til de helsemessige fordelene, er det også en arena for å knytte kontakter på tvers av seksjoner og avdelinger.

- Det er veldig hyggelig å møtes på denne måten utenfor arbeidssituasjoner. Som mange av de andre hadde jeg aldri drevet med yoga før AFRY satt i gang tilbudet. Det har derfor vært interessant og veldig fint å ha en kollektiv progresjon som man kan dele sammen som en gruppe, avslutter Marius.  

For mer informasjon, ta kontakt med:

Personalklubben

Personalklubben organiserer et bredt utvalg av spennende aktiviteter og det finnes noe for enhver smak!