Ingvild Garnås Vikenes

Direktør for strategi og forretningsutvikling / områdedirektør

Ingvild er direktør for strategi og forretningsutvikling og områdedirektør med ansvar for Strategi, kultur og ledelse, Anskaffelser og juridiske tjenester, Virksomhetsdrift, Sikkerhet og regionskontorene i Bodø og Stavanger.

Ingvild er utdannet arbeids- og organisasjonssosiolog fra Universitetet i Oslo, med nærmere 20 års erfaring innen HR og ledelse på operasjonelt og strategisk nivå. Hun har blant annet jobbet i Advokatfirmaet Haavind og Aker Solutions. Ingvild begynte i Advansia i 2015, og var selskapets HR-sjef før hun gikk inn i rollen som direktør for strategi og forretningsdrift i 2017.

Hun har ansvaret for å sørge for at selskapet har- og videreutvikler en solid strategi som implementeres i hele organisasjonen. I tillegg er hun aktiv i arbeidet med å utvikle og skalere nye tjenesteområder som bidrar til at vi leverer helhetlig til våre kunder. Ingvild har også tatt oppdrag som konsulent innen leder, kultur -og teamutvikling i prosjekter der Advansia er representert og for våre kunder.

Jeg kan hjelpe med:

Artikler av 

Ingvild Garnås Vikenes