Ingun Mjaaland

Seniorrådgiver og mentaltrener

Ingun er utdannet helse- og treningsfysiolog ved Norges Idrettshøgskole, med fordypning i idrettspsykologi og har videreutdanning innen coaching og mental trening. Gjennom foredrag, veiledning, workshops og innovative metoder hjelper hun mennesker med å håndtere stress, være robust i en hektisk hverdag og prestere bedre, oftere.

Ingun har lang erfaring med igangsetting og implementering av helse- og prestasjonsfremmende tiltak. Med en lidenskap for å hjelpe mennesker med å oppnå sitt fulle potensiale og trivsel i hverdagen, anvender hun skreddersydde løsninger for å imøtekomme de ulike behovene til organisasjoner, enkeltpersoner og idrettsutøvere.

Ingun legger vekt på å anvende forskingsbaserte metoder og benytter Olympiatoppens modell for mental trening når hun bidrar i team og individutvikling. Et av hennes mål når hun støtter og hjelper mennesker er at den enkelte tar ansvar for egen helse, utvikling og prestasjon.

Blant Inguns fokusområder finner vi stressmestring, stresshåndtering, selvledelse, prestasjon, konsentrasjon og bevisst oppmerksomhet gjennom mindfulness.

Jeg kan hjelpe med:

Artikler av 

Ingun Mjaaland