Co-living er et bokonsept som representerer fellesskap for mennesker med samme intensjoner.

Fakta

Oppdragsgiver: Frost Eiendom  
Prosjektkostnad: 190 MNOK
Tidsrom: 2019 – 2021
Sted: Trondheim
Våre leveranser: Ansvarlig søker, Byggeledelse, SHA-koordinator (KU)

Bokonseptet har raskt blitt populært i storbyer i Europa og USA. Kompakte, men likevel komplette leiligheter og rause fellesarealer gir boligene en unik fleksibilitet. Beboerne får tilgang til fasiliteter som de ikke ville fått i de mer tradisjonelle bokonseptene.

Innholdsrikt konsept for single eller par uten barn

Målgruppen omfatter studenter, unge yrkesaktive, pendlere mv.  

Prosjektet består av plasseffektive, fullverdige leiligheter med store og gode fellesarealer som innbyr til sosial interaksjon. Leilighetene skal ha god takhøyde og store vindusflater. Her skal man bo, jobbe, være sosial og bli kjent med andre, derav navnet 24/7.

Det skal etableres store kjøkken med spisestue som leietakere kan booke for å feire bursdager og invitere familie. I tillegg etableres spillrom med billiard og bordtennis, kinorom, vaskeri, felles stue og sykkelverksted. Utomhus skal det lages en park med treningsapparater.

Nærbyen 24/7 består av 157 utleieleiligheter fordelt på 2 boligblokker på henholdsvis 10 etasjer og 7 etasjer med store fellesarealer. I tillegg er det ert betydelig areal for næringsutleie/kontorareal på bakkeplan.

Kontakt 

Taale Arstad
Prosjektleder
+47 91 51 06 24

Les mer om

Taale Arstad