Sikkerhetsrådgivning

Tilbyr et sterkt miljø med 160 dedikerte rådgivere innen sikkerhet og digitalisering

Fra venstre: Rune Hjortdahl, Jack Fischer Eriksen, Espen Scavenius, Anne Johnsrud, Børre Storebakken, Arne Christian Haugstøyl, Anne Karine Poulsson, Tord-Arve Holmedal, Jørn Mjøster, Simen Andreas Jensen, Eli Garmann, Saga Davidsdottir

Verden er i en voldsom endring som gjør at vi må tilpasse oss. Vi står ovenfor komplekse og sammensatte utfordringer knyttet til klima- og miljø samtidig er det et økende behov for å digitalisere byer og bygg. Hvordan påvirker dette egentlig sikkerheten vår? Hvordan sørge for gjennomføringskraft i digitalisering av virksomheten? Dette er noen av mange spørsmål som vårt samlede miljø innen sikkerhet og digitalisering jobber med å løse sammen og for sine kunder.

Til sammen består det samlede fagmiljøet innen sikkerhet og digitalisering i Advansia av 160 eksperter med lang erfaring fra komplekse prosjekter og roller fra blant annet forsvaret, PST, næringsliv og offentlig forvaltning. Det er en gjeng som utfyller hverandre på kompetanse, fag og tidligere erfaring.  

Rune Hjortdahl og Jack Fischer Eriksen er ledere for hvert sitt tjenesteområde, digitale tjenester og sikkerhetsrådgivning, og er tydelige på at oppdragene blir stadig mer komplekse og sammensatte og at det krever en helhetlig tilnærming. Det er også det kundene etterspør.

- Henry Kissinger uttalte at «en leders oppgave er å ta folk fra der de er til der de aldri har vært». Det beskriver godt hvordan vi jobber. Med en økende takt i digitaliseringen av samfunnet og norske virksomheter, må vi evne å tenke helhetlig på oppgavene som skal løses, sier Fischer Eriksen, leder for sikkerhetsrådgivning.

Ifølge Rune Hjortdahl, leder for digitale tjenester, henger sikkerhet og digitalisering sammen og er avhengig av hverandre: - Slik verden og teknologien utvikler seg, er det nødvendig å møte utfordringer med tverrfaglig kunnskap om både teknologi, organisasjonsutvikling og det menneskelige aspektet.

Simen Andreas Jensen

Søker flere dedikerte, modige lagspillere

- Advansia har stort fokus på mennesker og hos oss skal du kunne utvikle deg både personlig, på jobb og i prosjekt. Det er ganske unikt å jobbe med så mange dyktige kollegaer innen hele den tverrfaglige bredden av sikkerhet og digitalisering. Det gjør at vi stadig utvikler oss, deler erfaring og lærer av hverandre, sier Hjortdahl.

Anne Karine Poulsson

Advansia ser stadig etter nye kollegaer innen sikkerhet og digitalisering.

- Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å utforske jobbmuligheter hos oss. Vi søker deg som er en dedikert, modig og lagspiller. Hvem du er som person og hvordan du samarbeider med andre er like viktig som faglig kompetanse. Folkene betyr alt for oss og da er det viktig for oss å bygge sterke lag som spiller hverandre gode, avslutter Fischer Eriksen.

Eli Garmann

Advansia leverer blant annet på følgende tjenester innen sikkerhet og digitalisering:

-        Rådgivere digital strategi og operasjonalisering
-        Program- og prosjektleder for digitalisering
-        Virksomhets- og IT-arkitekter
-        Endringsledere
-        Testledere og testspesialister
-        Rådgivere på IT sikkerhet
-        Smidig tjeneste- og produktutvikling
-        IT-anskaffelser og prosjektledelse anskaffelser
-        Sikkerhet - Analyser og vurderinger
-        Fysisk og digital sikring
-        Beredskap og krisehåndtering
-        Krisekommunikasjon og mediehåndtering
-        Cybersikkerhet IT/OT
-        Sikker digitalisering

Les mer:

·       IT-sikkerhet som bjærebjelken i et bærekraftig samfunn

·       Er dagens ledere bevisste på de digitale truslene som virksomheten står ovenfor?

Jørn Mjøster, Anne Johnsrud og Saga Davidsdottir

For mer informasjon, ta kontakt med:

Jack Fischer Eriksen
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgivning
+47 48 08 81 36

Les mer om

Jack Fischer Eriksen

Rune Hjortdahl
Rune Hjortdahl
Direktør Digital Services
+47 93 45 05 95

Les mer om

Rune Hjortdahl

Ledige stillinger