Møt menneskene våre

Hilde Norang: En lærerik og spennende sommer som førte til fast jobb

– Jeg fikk et skikkelig godt og profesjonelt inntrykk av Advansia da de presenterte seg som del av BM-dagen på NTNU. Derfor valgte jeg å søke sommerjobb der. Etter sommerjobben var ferdig ble jeg enda tryggere på at dette var et sted jeg kunne tenke meg å jobbe fast, sier Hilde Norang.

Hilde er 27 år og har en mastergrad i Bygg- og miljøteknikk fra NTNU Trondheim. Hun har spesialisert seg innen bygg og anlegg, og skrev masteroppgave om EUs taksonomi og dens påvirkning på Norges BAE-næring.

Sommeren 2021 hadde hun sommerjobb hos Advansia, og fikk muligheten til å bistå på byggeprosjektet på Campus Ås.

– Jeg var bygglederassistent og hadde ansvar for oppfølging av Rent, tørt bygg (RTB). I tillegg var jeg ansvarlig for et mindre ombyggingsprosjekt. Jeg ble tatt veldig godt imot, og fikk delta på masse faglig og sosialt. Jeg kan virkelig anbefale å søke sommerjobb hos Advansia!, sier Hilde.

Fra sommerjobb til fast jobb

Hilde beskriver sommeren som både lærerik og spennende. Dette gjorde at hun også ønsket å fortsette i Advansia etter endt utdanning.

– Siden jeg begynte i Advansia har jeg fått mulighet til å jobbe på en rekke forskjellige prosjekter. Jeg startet først som byggeleder, og har etter hvert gått over til prosjektledelse. I tillegg har jeg blitt selskapets bærekraftskoordinator. Dette har gitt meg verdifull innsikt i hvordan Advansia jobber med bærekraft, forteller hun.

Senk skuldrene

Hilde viser til at hun også opplever at det er mye frihet og muligheter i Advansia: – Hvis du ønsker og har ambisjoner om å gjøre noe, så legges det til rette for dette. Det er jeg glad for. Samtidig oppleves arbeidsmiljøet som trygt, hvor du alltid føler deg inkludert, enten det er faglig eller sosialt.

Men hva er det viktigste Hilde tar med seg fra sommerjobben?

– Mitt råd er å senke skuldrene. Selv om læringskurven kan oppleves som bratt, så er ofte ikke oppgaver og gjøremål så stressende og overveldende som de av og til kan virke. Når du jobber på prosjekter, så skjer det ting hele tiden, og av og til blir det mye armer og bein. Da er det viktig å senke skuldrene og puste ut, så finner man en løsning sammen som funker.

Les mer om Advansia sommerjobb.

For mer informasjon, ta kontakt med: