La sommerjobben bli starten på karrieren din

Visste du at 90% av studentene som har sommerjobb eller skriver oppgave hos oss har fått tilbud om jobb? Vi har nå åpnet opp for søknad til sommerjobb i 2024. Kanskje du eller noen du kjenner er vår neste kollega?

– Hvis du har lyst til å jobbe på kule prosjekter som du kan lese om i avisene eller hvis du vil jobbe på prosjekter som setter søkelys på grønne tiltak og bærekraft, da er Advansia stedet du bør søke sommerjobb, sier Mikkel Timberlid entusiastisk.

Etter å ha hatt sommerjobb hos Advansia i 2020 ble han tilbudt fast jobb i selskapet. I dag er han byggeleder, og får mulighet til å jobbe på en rekke spennende prosjekter med stor samfunnsmessig betydning.

Nå kan du søke sommerjobb for 2024!

Advansia er Norges ledende miljø innen prosjekt- og byggeledelse. Hver sommer tilbyr Advansia sommerjobb til 5-10 engasjerte studenter fra studieretningene Bygg og miljøteknikk, Energi og miljø, industriell økonomi, elektro/automasjon, VVS, VA eller tilsvarende. Vi har nå åpnet opp for å søke på sommerjobb for 2024, og vi søker studenter som går 4. året på relevant masterstudie som er nysgjerrig på å få innsikt i prosjekt- og byggeledelse.

Tre gode grunner til å søke sommerjobb hos Advansia

  • Du får jobbe med dagsaktuelle prosjekter, og mulighet til å lære av erfarne prosjekt- og byggeledere
  • Du får mye ansvar og hands-on erfaring fra byggeplassen
  • Det er stor mulighet for å få tilbud om jobb etter endt sommerjobb

Med sommerjobb i Advansia kan du få komme tett på et byggeprosjekt og får jobbe sammen med våre erfarne og dyktige bygge- og prosjektledere. Dette gir god arbeidserfaring, og mulighet til å se hvordan pensum faktisk brukes i praksis.

Hos oss får du være med på å løse ulike problemstillinger sammen med en tverrfaglig gruppe. Oppgaver og ansvar vil tilsvare en assisterende byggeleder. Det innebærer at du får jobbe på spennende og komplekse prosjekter, der du vil få selvstendige oppgaver som er viktige for prosjektet. Det betyr at du vil få en bratt læringskurve, og du vil føle på både mestring og se at akkurat ditt bidrag er viktig. Selv om du får selvstendige oppgaver, vil faglige utfordringer løses med veiledning fra erfarne kollegaer i et sterkt fagmiljø.

Vi tar deg godt imot, og inkluderer deg både faglig og sosialt.

Variert karrierevei

Bli kjent med fem av våre kollegaer som alle startet karrieren sin i Advansia med sommerjobb. De har både hatt varierte oppgaver og prosjekter som en del av sommerjobben og litt forskjellige karriereveier i etterkant ut ifra faglig bakgrunn, egne preferanser og muligheter i Advansia.

Hilde: En lærerik og spennende sommer som førte til fast jobb

Hilde Norang hadde sommerjobb hos Advansia i 2021. Hun beskriver sommeren som både lærerik og spennende. Hun fikk delta på masse faglig og sosialt, og dette gjorde at hun også ønsket å fortsette i Advansia etter endt utdanning. I dag jobber hun med prosjektledelse og er selskapets bærekraftskoordinator. Les mer.

Severin: – Sikker på at jeg kunne lære mest og best ved å begynne i Advansia

Severin Korgerud hadde sommerjobb hos Advansia i 2022, og fikk da mulighet til å jobbe på den Storbylegevakta i Oslo. Det var Advansias unike portefølje av prosjekter som gjorde at han søkte sommerjobb. Samtidig ble han imponert over den enorme interne kompetansen i selskapet. Denne kombinasjonen gjorde Severin sikker på at han kunne lære mest og best ved å begynne i Advansia. Severin har nå vært i selskapet i fem måneder, og har allerede fått mulighet til å tilegne seg variert kunnskap om prosjektledelse på blant annet Oslo Universitetssykehus og Livsvvitenskapsbygget. Les mer.

Ane: Sommerjobb er en unik mulighet til å jobbe på store og komplekse prosjekter

Ane Volla hadde sommerjobb hos Advansia mens hun studerte bygg- og miljøteknikk ved NTNU. Hun fremhever erfaringen som det viktigste hun tok med seg fra ukene hos Advansia. For Ane var det unikt å få se så store prosjekter fra en prosjektlederorganisasjon. Samtidig vil hun fremheve de dyktige kollegaene hun fikk jobbe med. I dag er Ane ansatt i Advansia, og jobber på Ullevål sykehus prosjektet for Oslo Universitetssykehus. Les mer.

Mikkel:  En sommerjobb som var motiverende for videre studier

Mikkel Timberlid fikk mulighet til å være produksjonslederassistent på prosjektet Politiets Nasjonale beredskapssenter da han hadde sommerjobb hos Advansia. Sommerjobben ga verdifull innsikt i hvordan det er å jobbe med forskjellige parter i et samspillsprosjekt. Dette var også motiverende for videre studier. Mikkel jobber i dag for Advansia på Ny Vannforsyning Oslo-prosjektet. Les mer.

Sara: Verdifull innsikt om hvordan det er å jobbe med prosjektledelse i praksis

Sara Hegge fikk mulighet til å jobbe på prosjekt Nytt Nasjonalmuseum da hun hadde sommerjobb hos Advansia i 2020. Gjennom sommerjobben fikk hun verdifull innsikt i hvor komplekse byggeprosjekter faktisk er, og hvor mange forskjellige hensyn som skal ivaretas. I dag er hun assisterende prosjektleder i Advansia, og har også blitt en del av seksjonsledelsen. Les mer.

Er du den vi leter etter?

Eller kjenner du noen som kunne være interessert? Les mer om sommerjobb i Advansia og søk her før den 17. november. Kanskje dette er sommerjobben som er springbrettet til karrieren du drømmer om!

For mer informasjon, ta kontakt med: