Pressemelding

Gunn Elisabeth Håbjørg blir seksjonssjef for Strategi, kultur og ledelse i Advansia

Advansia har over en lengre periode sett et markedsbehov for leveranser innen strategi-, kultur- og ledelsesutvikling.

Advansia har over en lengre periode sett et markedsbehov for leveranser innen strategi-, kultur- og ledelsesutvikling. For å satse ytterligere på dette området, og bygge opp et solid kompetansemiljø, har Advansia opprettet en ny seksjon for Strategi, kultur og ledelse. Til å lede arbeidet er Gunn Elisabeth Håbjørg ansatt som seksjonssjef.

Håbjørg har omfattende erfaring fra Forsvaret. De seneste årene har hun vært toppleder, brigader og sjef for Forsvarets personell- og vernepliktssenter med rapportering direkte til Forsvarssjefen. Hun har arbeidet med både organisasjonskultur og lederutvikling, noe som har bidratt til å gi relevant innsikt i alle aspekter av endrings- og utviklingsprosesser i en stor organisasjon. I tillegg var Håbjørg en av de første i Forsvaret til å lede gjennomføringen av digitalisering i egen driftsenhet.   

- Jeg motiveres av utfordringer som er komplekse både i forhold til fag og folk. Derfor er Advansia spennende. Selskapet ser fremover, og har ambisjoner om å ta grep om fremtiden. Samtidig er det en rekke dyktige mennesker som jobber Advansia, som jeg ser frem til å både lære av og jobbe sammen med, sier Håbjørg.   

Hun viser til at det å fokusere på strategi, kultur og ledelse er blitt viktigere for å skape økt prestasjon, produktivitet, læring og utvikling i prosjekter. Det å koble fag og ledelse bidrar til å styrke både leder- og prosjektteam.   

Fremtiden krever mer av oss  

- Fremtiden krever mer av oss, og vår evne til å samhandle og samskape på tvers av ekspertområder, organisasjonsskiller, prosjekt og bedriftskulturer utfordres. Å løse komplekse oppdrag for en stor gruppe mennesker krever et tydelig mål og en klar strategi. Her har en rekke prosjekter og virksomheter behov for hjelp, og Advansia ønsker å bidra, sier Håbjørg.   

Advansia bistår allerede en rekke kunder på disse områdene. Eksempelvis utvikler selskapet team, lederskap og kultur for Regjeringskvartalet, Oslo Storbylegevakt og Ny sikkerhetspsykiatri. Utover dette jobber Advansia også med kunder som Bodø/Glimt, Kolstad Håndball og Agens med utvikling av prestasjonsteam, coaching og organisasjonsutvikling.   

Ingvild Garnås Vikenes, Direktør for strategi og forretningsdrift i Advansia har det overordnede ansvaret for satsingen til Advansia. Hun er fornøyd med at Gunn Elisabeth Håbjørg nå blir seksjonssjef for det nye tjenesteområdet.   

- Advansia trengte en leder med kompetansen til Gunn Elisabeth for å dra dette arbeidet videre. Vi ser at det er behov for tjenestene vi nå etablerer. I tillegg får vi stadig henvendelser om å løse oppdrag for andre kunder enn den klassiske byggherren. Vi ser frem til å få Gunn Elisabeth med på laget. Dette blir et stort løft for utviklingen av Advansias tjenester innen strategisk rådgiving, kultur og lederutvikling, sier Garnås Vikenes.  

For mer informasjon ta kontakt med:

Ingvild Garnås Vikenes
Mail: ingvild.vikenes@advansia.no
Mobil: +47 93 02 80 54

For mer informasjon, ta kontakt med: