Gehan Christy

– Jeg har vokst opp i Bergen, og har dermed kanskje den mest gjenkjennelige dialekten i Norge, sier Gehan lattermildt. Han har byttet ut Bergen med hovedstaden, hvor han bor med sin kone og to barn. – Jeg er veldig glad i å reise og oppleve nye kulturer, mat og mennesker. Jeg har dessverre fått lite mulighet til å dyrke denne interessen det siste halvannet året under pandemien, sier Gehan. En utenlandstur med familien står øverst på ønskelisten når det igjen er mulig å reise.  

Gruppeleder i seksjon for Samferdsel

Gehan er gruppeleder i seksjon for Samferdsel i Advansia, og har ansvar for utvalgte kunder i Oslo-regionen. – Jeg har blant annet ansvar for Vann- og avløpsetaten, samt nærliggende kommuner som Drammen, Lier, Asker og Bærum, forteller han. For tiden jobber han på Nytt sykehus i Drammen (NSD), og er prosjektleder for Lier kommune. Dette innebærer eksempelvis at han representerer kommunen i byggingen av det nye sykehuset.  

Gehan Christy, gruppeleder

I Advansia kan du ha lave skuldre  

På spørsmål om hvordan arbeidsmiljøet er i Advansia, svarer Gehan at det rett og slett er fantastisk. – I Advansia kan du ha lave skuldre, og det er overhodet ikke et stivt miljø. Her er det høyt under taket og masse humor, sier han. Gehan fremhever at det gode arbeidsmiljøet gjør at han har det gøy på jobb, samtidig som at alle har som mål å levere de beste resultatene på vegne av selskapet.  

Mye vil ha mer

Bærekraft er en av problemstillingene som ofte diskuteres i seksjon for Samferdsel. Her viser Gehan til at det særlig er bruk av energi som er utfordringen. – Slik jeg ser det er det mest miljøvennlige tiltaket å redusere energiforbruket vårt. Kjernen i miljøproblemet er at den energien vi ikke trenger er den mest miljøvennlige, sier han. Vi lever i et overflodssamfunn, hvor mye vil ha mer. Denne tankegangen og levemåten må endres for å skape et mer bærekraftig samfunn, mener Gehan.  

For mer informasjon, ta kontakt med: