Pressemelding

Advansia utvider tjenestetilbudet innen digital transformasjon

På bildet fra venstre: Rune Hjortdahl, direktør for Digital Services i AFRY i Norge og Christopher Klepsland, adm.dir. i Advansia.

Advansia innlemmer AFRY sin digitale enhet, Digital Services i virksomheten.

- Vi har gjennom en årrekke samarbeidet på prosjekter og oppdrag for felles kunder. Denne faglige bredden har gjort oss kapable til å håndtere høy grad av kompleksitet på vegne av våre oppdragsgivere i mange samfunnsviktige prosjekter. Sammenslåingen vil gi markedet tilgang til et komplett fagmiljø for oppdrag hvor prosjektutvikling, gjennomføring og digital transformasjon går hånd i hånd, sier Christopher Klepsland, adm.dir. i Advansia.

Digital Services har et sterkt prosjekt- og rådgivingsmiljø med 120 eksperter. De bistår kunder i offentlig og privat sektor med blant annet rådgivning, planlegging og ledelse av digitale prosjekter, bruk av teknologi og digitale løsninger ved større byggeprosjekter, og virksomhetenes digitale omstilling. Les mer om tjenestetilbudet her.

Advansia har en klar målsetting om å benytte teknologi for å effektivisere og heve kvalitet i leveransene i alle faser av kundenes prosjekter og for å utvikle kundens etablerte virksomhet. Selskapet har allerede ekspertise innen organisasjonsutvikling, cybersikkerhet og sikker digitalisering. Med Digital Services på laget, styrker selskapet disse fagmiljøene.

Et integrert digitalt tjenestetilbud

Ifølge Klepsland har de to virksomhetene mange fellesnevnere: - Vi er begge rådgivere på kundesiden, har samme forretningsmodell og jobber med mange av de samme offentlige kundene, eksempelvis innen helse, forsvar, utdanning og samferdsel.

Advansia og Digital Services har jobbet og jobber sammen på flere prosjekter, som for eksempel Politiets nasjonale beredskapssenter, ny legevakt i Oslo, ny lufthavn Bodø og flere av de nye sykehusene i Osloregionen.

- Vår erfaring er at kundene etterspør mer helhetlige tjenester, og de ønsker støtte til utvikling, organisering og sikker digital transformasjon i både prosjekter og egen virksomhet. Med vår bredde i kompetanse kan vi hjelpe dem med alt dette, avslutter Klepsland.

Etter planen blir Digital Services en fullintegrert del av Advansia i løpet av 1. kvartal 2024.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Rune Hjortdahl
Rune Hjortdahl
Direktør Digital Services
+47 93 45 05 95

Les mer om

Rune Hjortdahl