Berit Svendsen

Spesialrådgiver

Berit Svendsen er en anerkjent leder innen telekommunikasjonsbransjen, med en sterk kompetanse innen digital strategi og sikker digitalisering. Hun har tidligere vært administrerende direktør for Telenor Norge, hvor hun spilte en sentral rolle i utviklingen av Telenors digitale transformasjon og strategi.

Berit har en dyp forståelse for digitaliseringens betydning og hvordan teknologi kan brukes som et konkurransefortrinn. Hun har vært involvert i utviklingen av Telenors strategier for å utnytte nye digitale muligheter og skape innovative produkter og tjenester. Hennes erfaring og kompetanse innen telekommunikasjon og teknologisk utvikling gjør henne til en verdifull ressurs i å utforme og implementere digital strategi.

Når det gjelder sikker digitalisering, har Berit også vært opptatt av å sikre Telenors infrastruktur og kundenes personvern. Hun har forståelse for cybersikkerhetsrisikoer og har arbeidet for å etablere robuste sikkerhetsløsninger for å beskytte mot cybertrusler og datainnbrudd.

Jeg kan hjelpe med:

Artikler av 

Berit Svendsen