Øyvind Vavik

I tenårene var Øyvind veldig glad i musikken til det britiske bandet Jamiroquai. Det første albumet de slapp i 1993 het Emergency on Planet Earth og har en rekke sanger om at vi må våkne opp å ta vare på jorda vår.

- Nå snart 30 år senere har vi fortsatt en lang vei å gå, så hvert skritt vi tar fremover er skritt i riktig retning, sier han.

Nytt forretningsområde i Advansia

Øyvind fortsetter og sier at han er takknemlig for muligheten til å få skape merverdi for andre. Spesielt ved å jobbe for å finne de gode og riktige løsningene. - Jeg føler meg privilegert som får lov til å være med å bygge opp et av de nye forretningsområdene til Advansia. Da gjelder det spesielt å synliggjøre juridiske tjenester og produktifisere den kompetansen og ressursen enheten er.

Teamet som leverer de juridiske tjenestene i Advansia, fra venstre: Silje Skullerud, Åshild Eikenes Sjøli, Øyvind Vavik og Åsne Melhuus.

Brenner for mangfold og inkludering.

- Da tenker jeg over hele linja, men spesielt i arbeidslivet, innen idretten og samfunnslivet for øvrig. Som på bærekraftssiden har vi langt å gå også her, spesielt innen internasjonal politikk, idrett og foreningsliv. Jeg brenner for at alle bruker stemmen sin og viser at dette betyr noe. Spesielt de som faller i den lite flaterende gruppen jeg selv tilhører; Hvit, hetrofil mann som pusher 50.

Øyvind har gått sang og musikklinjen på juridisk fakultet, er gift og har tre gutter mellom 13 og 17. Mye tid går derfor til oppfølging av aktiviteter og familieliv så litt lite sang og musikk for tiden.

For mer informasjon, ta kontakt med: