Møt menneskene våre

Nathalie Johannsson

-Jeg brenner for miljøet, og derfor er dette et kjempespennende prosjekt å få være med på, sier Nathalie Johannsson. Hun bistår for tiden Molde Eiendom med å bygge solceller på 30 offentlige bygg i kommunen.

Som byggleder for et stort energiprosjekt i Molde kommune, er Nathalie med på å realisere at kommunale utleieboliger får installert solcellepanel. Molde kommune har fått 45 millioner kroner i støtte fra Enova for å installere solcellepanelet, som skal bidra til at de kommunale boligene får billigere strøm.

Ønsket å bo nærmere fjell og sjø

Nathalie jobber som prosjektleder i Advansia. Hun er opprinnelig fra Sverige, men flyttet til Norge med mann og to barn i januar 2023. Etter bare en måned i Norge begynte hun i Advansia i Molde.

-Det var både meg og min manns store drøm å flytte til Norge. Vi hadde et ønske om å bo nærmere fjellet og sjøen. Vi har så langt hatt det kjempefint i Norge, og vi angrer absolutt ikke på at vi flyttet hit, forteller Nathalie.

Har følt seg som en del av gjengen fra starten

Hun skryter også av hvor inkluderende Advansia har vært siden hun begynte i selskapet.

– Jeg har virkelig følt meg som en del av gjengen siden dag en. Dette er ikke en selvfølge hverken når man flytter til et nytt land eller begynner på en ny arbeidsplass.

Nathalie viser til at hun har blitt kjent med en rekke flotte kollegaer i Advansia. – Jeg opplever at alle i Advansia, både ledere og medarbeidere er modige og tørr å utfordre, og si i fra. Det er også gøy å se hvor mye kunnskap og kompetanse som er i selskapet. Her jobber vi alle mot samme mål, og det er noe som motiverer meg.

Mye av fritiden brukes på tur

Når Nathalie ikke er på jobb, prøver hun å bruke mest mulig tid sammen med familien. De er glade i å gå turer, og gjøre aktiviteter som barna kan være med på.

– Jeg prøver å gå turer så ofte jeg kan når været tillater det. Samtidig tar barna opp mye av hverdagen og fritiden. Jeg setter stor pris på å ta med meg barna på alt jeg gjør. Jeg elsker å omgås dem!, avslutter Nathalie.  

For mer informasjon, ta kontakt med:

Ledige stillinger