Møt menneskene våre

Ane Volla: Sommerjobb er en unik mulighet til å jobbe på store og komplekse prosjekter

– I sommerjobben hos Advansia får man stor variasjon i arbeidsoppgaver. Med mange ulike kunder, gir dette muligheten til å utfordre seg i alle type prosjekter og faser, sier Ane Volla.

Ane hadde sommerjobb hos Advansia i 2021, samtidig som hun var student ved NTNU. Her studerte hun bygg- og miljøteknikk med spesialisering innen konstruksjon. I dag er hun prosjekt- og byggeleder i seksjonen sykehus hos Advansia.

– En fun fact om meg er at jeg har en tilleggsfordypning i arkitektur. Derfor synes jeg det er ekstra gøy å se gode arkitektoniske løsninger i de prosjektene jeg jobber på, forteller hun.

Ane drives av at det som skapes på tegnebrettene og byggeplassene blir noens nabolag, hjem eller arbeidsplass i mange år fremover. Derfor mener hun at en ekstra innsats i detaljene kan ha stor betydning for mange.

Verdifull erfaring som gir unik innsikt i store prosjekter

Da Ane hadde sommerjobb hos Advansia fikk hun jobbe på Oslo Storbylegevakt. Her bisto hun både på råbygg, generell prosjektledelse og SHA. Hun er ikke i tvil om hva som var det viktigste hun tok med seg fra sommerjobben.

– Erfaring er uten tvil det viktigste jeg tok med meg fra de ukene jeg fikk jobbe hos Advansia. Det er unikt å se de store prosjektene Advansia er involvert i fra en prosjektlederorganisasjon. Samtidig vil jeg fremheve de flinke kollegaene jeg jobbet med. Advansia er Norges ledende miljø innen prosjekt- og byggeledelse, og her jobber noen av de dyktigste innen store og komplekse prosjekter, sier hun.

Vær nysgjerrig og ta initiativ

Dette var også noe av det som gjorde Ane interessert i Advansia i første omgang:

– Gjennom å jobbe i Advansia får du mulighet til å bistå på noen av de mest betydningsfulle prosjektene. Jeg begynte eksempelvis på Oslo Storbylegevakt i januar, hvor jeg kom inn i sluttfasen av prosjektet. Siden september har jeg jobbet med Advansia-teamet på Ullevål sykehus for Oslo Universitetssykehus.

Men hva er det viktigste Ane tar med seg fra sommerjobben?

– Ikke vær redd for å stille spørsmål. Å være nysgjerrig og tørre å ta initiativ gir mye god læring. Og ikke glem hvor viktig det er med gode kollegaer, de kan hjelpe deg med det aller meste.

For mer informasjon, ta kontakt med: