Pressemelding

Advansia styrker laget i Midt-Norge

Med tung bransjeerfaring fra både privat og offentlig virksomhet blir Anne Kristine Misund blir ny regionsjef for Advansia i Midt-Norge.

Med tung bransjeerfaring fra både privat og offentlig virksomhet blir Anne Kristine Misund blir ny regionsjef for Advansia i Midt-Norge.

Trondheimskontoret til Advansia består av 38 medarbeidere som arbeider med en stor bredde av offentlige og private prosjekter. Selskapet har vært og er involvert i store og samfunnsnyttige prosjekter som kampflybasen på Ørlandet, Nidarøhallen, Powerhouse Brattørkaia, Risvollan helse og velferdstun og nye skoler på Sunnland.


Verdier i fokus

Anne Kristine Misund

Advansia som er en del av det internasjonale AFRY-konsernet, er kjent for å ha en sterk kultur tuftet på helhetstenking og samhandling.


- Misund er en verdistyrt leder som har et tydelig fokus på å bygge en bedriftskultur som legger til rette for å få det beste ut av hver medarbeider; et verdiståsted som samsvarer helt med vårt, forteller Ingvild Garnås Vikenes, COO og ansvarlig for regioner i Advansia.

Misund har lang erfaring fra lederstillinger i både offentlige og private virksomheter innen forvaltning og utbygging av infrastruktur, sist som avdelingsleder i WSP Trondheim. Med utdannelse som sivilingeniør fra NTNU har hun hatt ulike roller i både Cowi, Asplan Viak og Trondheim kommune.  


- Kombinasjonen av å være både forretnings - og samhandlingsorientert kommer godt med når hun skal bidra i arbeidet med å utvikle vårt regionskontor videre slik at Advansia beholder og styrker posisjonen i regionen, fortsetter Vikenes.


- Jeg var klar for nye utfordringer og sett utenfra var min vurdering at Advansia har en unik markedsposisjon i Midt-Norge. De har et sterkt lag som jeg gjerne ville bli en del av. Markedsmulighetene er mange og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å få tillitt til å løse nye og spennende oppdrag fra både eksisterende og nye kunder, sier en engasjert Misund.

For mer informasjon vennligst ta kontakt med:

Ingvild Garnås Vikenes, COO Advansia, ingvild.vikenes@advansia.no, 930 28 054

For mer informasjon, ta kontakt med: