Advansia etablerer seg i Nord-Norge med regionskontor i Bodø

– Bodø står foran en spennende transformasjon med mange interessante prosjekter. Vi ser frem til å bidra med vår kompetanse sammen med lokale aktører i denne prosessen, sier Ingvild Vikenes, direktør for strategi og forretningsdrift i Advansia. 

Er i gang med spennende prosjekter

Advansia har allerede en rekke, spennende oppdrag i regionen. Avinor skal på oppdrag fra Samferdselsdepartementet bygge den nye flyplassen i Bodø og har tildelt kontrakten for en komplett prosjektorganisasjon til arbeidsfellesskapet Team Marstrand/Advansia. Advansia er også i gang med forprosjekt for Bodøs nye storstue – en fremtidsrettet stadion hvor bærekraftige løsninger er satt i høysete. Selskapet er også partner i Action Now, Bodø/Glimt sin egen bærekraftssatsing, hvor de leder noen av nettverkene.

Ifølge Vikenes er dette bare starten. Sammen med andre dyktige aktører ønsker Advansia å bidra på mange av satsningene som kommer. – Vi har blitt overveldet over den gode mottagelsen vi har fått i Bodø. Både interesseorganisasjoner, nettverk og bedrifter har gitt oss god innsikt i byens fremtidige aktiviteter og planer, forteller Vikenes.

Spennende muligheter for ny regionleder

Med bakgrunn i at Advansia allerede har oppdrag i Bodø og regionen, er Inge Henning Andersen midlertidig ansatt som fungerende regionsjef. 

- Å få mulighet til å konstituere som regionssjef i nord er både spennende og lærerikt. Jeg har fått gleden av å bli kjent med Advansia gjennom jobben de har gjort for Bodø/Glimt, både med planene for ny stadion, som organisasjonsutvikler og mental coach for klubben, og i videreutviklingen av Action Now. Dybden og bredden i kunnskap til selskapet er imponerende, sier Andersen.

Det er utlyst en ny stilling som regionssjef og Andersen vil fungere frem til stillingen er besatt. Han er godt kjent med byen og markedet, og vil i startfasen ha fokus på å knytte kontakter med potensielt nye kunder og samarbeidspartnere.


For mer informasjon, ta kontakt med: