Pressemelding

Advansia etablerer kontor i Tromsø 

Nord-Norge er et satsningsområde for Advansia og med eget kontor i Tromsø får kundene lokal tilgang til et bredt spekter av tjenester innen prosjektgjennomføring, sikkerhet og digitalisering.

Advansia har vært involvert i flere spennende oppdrag i Troms-regionen, for og med blant annet Siva, Rå Biopark, Kræmer eiendom, Avinor, Tromsø Vind og Tine Storsteinnes. Regionalt kommer Tromsøkontoret til å samarbeide tett med Advansia sitt etablerte kontor i Bodø, som blant annet jobber med utbyggingen av ny lufthavn Bodø og Spektrum konkurransebasseng.  

Mads Holmstrøm, regionsleder nord, Advansia

- Vi ser et stort potensial i Tromsø og ønsker å bidra med vår kompetanse og erfaring på de mange satsningene som kommer fremover. Vi jobber allerede med flere prosjekter og kunder i regionen og har et særlig fokus på sektorene industri, energi, akvakultur og næringsbygg, sier Mads Holmstrøm, regionsleder nord i Advansia.

Troms-regionen har en unik kombinasjon av naturressurser som gir store muligheter for verdiskaping og det er planlagt store investeringer i regionen. Advansia hjelper sine kunder med å realisere gevinster av deres investeringer gjennom en effektiv prosjektutvikling og -gjennomføring.

Opptatt av å bygge lokal tillit

Advansia er en nasjonal aktør med over 700 medarbeidere og med lokal tilstedeværelse i åtte byer i Norge. Selskapet har gjennom flere tiår hatt ansvar for å realisere flere av landets største og mest komplekse prosjekter.

- Vår styrke er at vi kan trekke på allsidig kompetanse og erfaring fra våre kollegaer på tvers av landet. Samtidig er det like viktig for oss å bygge tillit lokalt og møte våre kunder der de er. Med et eget kontor i Tromsø vil vi bedre forstå de lokale utfordringene og behovene, sier Holmstrøm.  

Ser etter flere medarbeidere til Tromsøkontoret

Kontoret i Tromsø ledes av Mads Holmstrøm og åpnet i starten av januar 2024. Første medarbeider er allerede på plass i lokalene som ligger i Kanal Nord-bygget ved Kræmer Brygge. Advansia ser nå etter flere dyktige medarbeidere med erfaring innen prosjektledelse, byggeledelse og SHA koordinering til det nye kontoret.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Mads Holmstrøm
Mads Holmstrøm
Regionsleder Nord
+47 92 83 87 11

Les mer om

Mads Holmstrøm

Ledige stillinger