Pressemelding

Advansia blir egen merkevare

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.
ÅF og Pöyry har nylig skiftet navn til AFRY. Som en del av merkevareskiftet tydeliggjør selskapet tjenestetilbudet som uavhengig leverandør og samarbeidspartner for byggherre, og lanserer Advansia som egen merkevare.
Christopher Klepsland, administrerende direktør i Advansia

Med sine vel 400 medarbeidere er Advansia ledende innen prosjekt- og byggeledelse, og har gjennom en årrekke fått tilliten til å lede store offentlige prosjekter. Nå satser de også offensivt mot privatmarkedet på østlandsområdet, og med seg har de mye erfaring å bygge på, basert på posisjonen i Trøndelag. Selskapet har hatt en kraftig vekst på nærmere 30% hittil i år og forventer å nå en omsetning på nærmere 800MNOK i 2019.

Satser bredt innen sikkerhetsrådgivning

Advansia utvider nå tjenesteområdet og satser bredt innen sikkerhetsrådgivning. Satsingen er et svar på den utviklingen man ser i det nasjonale og internasjonale trusselbildet, jfr den siste tids hendelser hos f.eks Hydro, Visma og Helse Sør-Øst.
Jack Fischer Eriksen, som i juni forlot lederrollen i Næringslivets Sikkerhetsråd, har fått ansvaret for å bygge opp sikkerhetsrådgivning som en egen seksjon i selskapet.

Helhetlig, bærekraftig tilnærming

- Advansia sin ambisjon er å sikre realisering av gevinster for kunder og samfunnet gjennom en helhetlig tilnærming. Dette krever modig lederskap og evne og vilje til samhandling for å utvikle bærekraftige løsninger både for og med kunder, samarbeidspartnere og konkurrenter, forteller Christopher Klepsland, administrerende direktør for Advansia i Norge.

Selskapet har bred erfaring fra prosjekter som utbyggingen av Avinor Oslo Lufthavn, Bjørvika infrastruktur, Powerhouse Brattørkaia, Nye Kampflybaser for F35-flyene på Evenes og Ørlandet, Politiets beredskapssenter, Munch-museet, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Nytt Meieri for Tine i Bergen, CO2-fangst for Norcem og Ny Oslo Storbylegevakt for å nevne noen.

AFRY er et ledende internasjonalt ingeniør-, design- og rådgiverselskap. Vi skaper fremtidsrettede løsninger for våre kunder basert på globale trender som urbanisering og digitalisering. Vi er tett på 17.000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri og energi, som alle jobber globalt for å skape bærekraftige løsninger for de kommende generasjoner.

Making Future.

For mer informasjon, ta kontakt med: