Prosjekt- og byggledelse

Våre tjenester
Advansia utvikler og gjennomfører private og offentlige prosjekter med kundens mål i fokus

Vi organiserer, utvikler og gjennomfører mange av de mest spennende prosjektene i landet med stor samfunnsmessig betydning, alltid med stort fokus på sikker prosess og bærekraft!

T2 Avinor Oslo Lufthavn
T2 Avinor Oslo Lufthavn

Advansia er ledende innenfor prosjekt- og byggeledelse i Norge. Nøkkelen til suksess i alle typer prosjekter er medarbeidere med riktig fokus og kompetanse i hver fase av prosjektet, kombinert med gode systemer og riktig gjennomføringsmodell. Vår unike kvalitet er våre medarbeideres samlede erfaring, systemkompetanse og måten vi setter sammen våre prosjektteam.

Prosjektreferansene våre er mange. De spenner fra de små til de helt store, hvor utbyggingen av T2 på Gardermoen hittil er den største.

Vi har stort fokus på å være en kontinuerlig lærende bedrift som hele tiden utvikler vår kultur, våre medarbeidere og våre systemer slik at vi kan levere de beste løsningene til våre kunder.

Advansia er et av Norges største og ledende fagmiljø innen prosjekt- og byggeledelse med kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Ålesund og Stavanger.

Kontakt:
Gisle Elnan
Regionsleder Midt-Norge
+47 93 48 25 07

Les mer om

Gisle Elnan

Dinah Laland
Regionsleder Sørvest
+47 95 93 70 86

Les mer om

Dinah Laland

Hans Hagby
Områdedirektør
+47 90 75 61 35

Les mer om

Hans Hagby

Mads Holmstrøm
Regionsleder Nord
+47 92 83 87 11

Les mer om

Mads Holmstrøm