Cathrine Instebø

Seniorrådgiver

Cathrine er utdannet innen kommunikasjon fra University of Florida og har gjennomført ledertrening både i Equinor og ved Harvard University. Hun har lang kommunikasjons- og ledererfaring, blant annet som CEO i Einar Film og Fortellinger, sponsorsjef i Equinor med et globalt ansvar for sponsorprogrammet Morgendagens Helter, og som gründer og leder av eget selskap.

Det som har vært sentralt gjennom Cathrines ulike roller er samarbeid på tvers av selskaper og aktører, offentlige institusjoner, faggrenser, og å knytte mennesker sammen. Hun har blant annet jobbet med sponsorarbeid og partnerskap mot idrettsorganisasjoner og kultur- og utdanningsinstitusjoner. Dette arbeidet har innebåret tett samarbeid med andre bedriftspartnere, lokale myndigheter og lokalsamfunn med sikte på utvikling og vekst. I tillegg har Cathrine omfattende erfaring med å utvikle merkevarestrategier og å lede omstillings- og strategiprosesser.

En av Cathrines sterke sider er hennes evne til å bygge relasjoner. Hun er utadvendt, humørfylt og skaper tillit. Cathrine er målrettet og har stor gjennomføringskraft, noe som også kommer til uttrykk gjennom hennes tidligere erfaring som toppidrettsutøver på internasjonalt nivå.

I Advansia bistår Cathrine kunder med å levere bærekraftig verdiskaping og forretningsutvikling med fokus på sponsorarbeid, merkevarekommunikasjon, strategi, organisasjonskultur og ledelse. For tiden jobber hun med FK Bodø/Glimt og Action Now og med deres langsiktige forretningsstrategi og partnerprogram.

Jeg kan hjelpe med:

Artikler av 

Cathrine Instebø